Onderweg naar Málaga

En dan is het zover, na het zorgvuldig inpakken van alle spullen, met een paklijst om niks te vergeten en labels aan de zakjes om snel dingen te kunnen vinden onderweg.

Alles ingepakt

De motoren gaan op transport naar Málaga met Nord Cargo.
We brengen de motoren naar NC in Moerdijk. We worden supervriendelijk ontvangen en na ons boven bij de receptie te hebben aangemeld, laden we de motoren uit en worden ze ingekrat en met de vorkheftruck weggereden. Ook onze bagage gaat los mee op een pallet die nog ingeseald wordt. Een raar gevoel om zonder motor weer naar huis te gaan en te beseffen dat ze onderweg zijn en we er zelf pas een dikke week later achteraan vliegen. Wel spannend hoe het allemaal verder zal gaan met het Corona virus. Maar gelukkig is het reisadvies voor Spanje nog steeds goed.

Van de kar af
In de kratten en op de heftruck